Followers

Sunday, November 28, 2010

PR PETUALANG NEGARA????

DAP, PKR DAN PAS ADALAH TIGA PETUALANG NEGARA YANG TELAH MEMBUATKAN KEADAAN NEGARA TIDAK SETENANG DULU. AKU SEBAGAI RAKYAT NEGARA INI DAN PEWARIS NEGARA INI DAPAT MERASAKAN BAHANG RACUN YANG SEDANG MEREKA TEBARKAN DI JIWA ANAK-ANAK MUDA NEGARA INI. KATA MEREKA YANG MEMECAH BELAHKAN KAUM ADALAH PARTI UMNO YANG MENGGUNAKAN KETUANAN MELAYU SEBAGAI SLOGAN UNTUK MENGHALALKAN CARA DEMI MENINDAS RAKYAT. 

AKU TIDAK NAMPAK ITU. APA YANG AKU NAMPAK UMNO TELAH BANYAK MEMBANTU AKU DAN RAKYAT YANG LAIN. APA YANG AKU NAMPAK BUKAN UMNO YANG MEMECAH BELAHKAN KAUM TETAPI PAKATAN RAKYAT LAH YANG TELAH MENABUR RACUN DI JIWA RAKYAT UNTUK MEMBENCI PENTADBIRAN NEGARA DI BAWAH DS NAJIB TUN RAZAK. APA YANG AKU NAMPAK JUGA ADALAH DS NAJIB TIDAK PULA MELATAH DENGAN CUBAAN MENJATUHKANNYA OLEH PUAK PEMBANGKANG NI. APA YANG AKU NAMPAK, DS NAJIB TERUS BERJUANG DAN BERJUANG UNTUK MEMBINA NEGARA MENUJU KE DESTINASI NEGARA MAJU. PELBAGAI BENTUK KEMUDAHAN DIBERIKAN KEPADA AKU DAN RAKYAT YANG LAIN. HANYA ORANG BUTA SAJA YANG TIDAK TAHU MENILAI.

PAKATAN RAKYAT ADALAH PAKATAN YANG BUKAN BERPAKSIKAN KEPENTINGAN RAKYAT TETAPI LEBIH KEPADA UNTUK MEMUASKAN NAFSU MEREKA UNTUK BERKUASA. TANPA MEMIKIRKAN MASA DEPAN GENERASI PEWARIS NEGARA DAN KEMANANAN NEGARA MEREKA TERUS SEKONYONG-KONYONGNYA MENERUSKAN AGENDA MEMUSNAHKAN KETUANAN MELAYU DAN MELAHIRKAN RASA TIDAK PUAS HATI RAKYAT TERHADAP KETUANAN MELAYU INI.

MEREKA ADALAH PEROSAK NEGARA!

No comments:

Post a Comment