Followers

Sunday, November 28, 2010

PKR = PARTI KEHANCURAN RAKYAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TADI TV3 ADA SIARKAN LAGI KONGRES HAMPEH PKR. KERANA TERLALU HAMPEHNYA KONGRES NI ADA SEORANG WAKIL INDIA PKR NI TELAH MEMBUAT TAFSIRAN YANG SESUKA HATI TERHADAP AYAT AL-IMRAN. MAKSUD YANG DIHAFAL BERBEZA DENGAN MAKSUD YANG SEBENAR DALAM AL-QURAN. 


 AYAT QURAN BUKAN UNTUK DIPERMAINKAN. AYAT SUCI ALLAH HANYA UNTUK ORANG ISLAM YANG BERIMAN DENGANNYA. BUKAN BOLEH DIBACA ATAU DITAFSIR OLEH KAFIR LAKNATULLAH SESUKA HATI! SELAMATKAN MARUAH AL-QURAN!

AKU MEMANG MENYAMPAH DENGAN MANUSIA-MANUSIA YANG MENGGUNAKAN AYAT QURAN UNTUK MENARIK SOKONGAN NI. TAMBAHAN PULAK YANG MEMBACANYA ADALAH ORANG YANG TIDAK BERIMAN DENGAN ALLAH TETAPI PANDAI PANDAI PULAK UBAH SUAI MAKNA AYAT ALLAH. NAK TAHU KENAPA DENGAN MUKA SELAMBA BADAK JE DIA BOLEH UBAH SUAI MACAM TU? SEBABNYA DIA RASA ORANG ISLAM DAH TAK SENSITIF LAGI DENGAN AYAT AL-QURAN. DALAM PENGAMATAN KAFIR NI, AYAT QURAN TU BOLEH DIGUNAKAN DAN DIUBAHSUAI OLEH SESIAPA JE. INI LAH JADINYA. JANGAN TERKEJUT JIKA SATU HARI NANTI AKAN KELUAR TAFSIR AL-QURAN DARIPADA ORANG BUKAN ISLAM PULAK!

TADI BILA NUAR BRAHIM KATA PALA OTAK PADA KETUANAN MELAYU AKU DAPAT TENGOK DENGAN JELAS SENYUMAN PUAS DARIPADA SALAH SEORANG AJKNYA BERBANGSA CINA YANG DUDUK DI MEJA HADAPAN. ADUH! SAKIT HATI AKU! BODOHNYA ORANG MELAYU NI MENGHINA KETUANAN MELAYU UNTUK MENDAPATKAN SOKONGAN ORANG BUKAN MELAYU!

RAJA-RAJA MELAYU ADALAH LAMBANG KETUANAN MELAYU. ADAKAH ANWAR CUBA MENGHAPUSKAN RAJA-RAJA MELAYU?

APA LAGI YANG TAK KENA DENGAN KETUANAN MELAYU NI? CUBA BACA SINI! AMATI SEBAIKNYA APA MASALAH DENGAN KETUANAN MELAYU NI?

AKU HARAP ORANG CINA DAN INDIA YANG MASIH RASIONAL DI LUAR SANA TU JANGAN TERPENGARUH DENGAN DAKYAH BIADAP NUAR BRAHIM NI. KITA DAH HIDUP BERSAMA SECARA HARMONI SELAMA INI! SEMUA RAKYAT HIDUP AMAN DI BAWAH PIMPINAN KERAJAAN BN. CINA KE INDIA KE TETAP BOLEH MENCARI HARTA TANPA SEKATAN. KINI DI BAWAH PIMPINAN DS NAJIB RAKYAT SEMAKIN TERBELA! SEMAKIN BANYAK PEMBANGUNAN YANG SEDANG RANCAK DIJALANKAN UNTUK KEBAJIKAN RAKYAT! SEGALANYA UNTUK RAKYAT! BANDINGKAN LAH KEMEWAHAN RAKYAT NEGARA INI DENGAN KEMEWAHAN HIDUP DI NEGARA DUNIA KETIGA YANG LAIN! KALAU DI VIETNAM, GAJI PENSYARAH UNIVERSITINYA HANYA LAH RATUSAN RINGGIT SAHAJA! TAPI DI SINI? MEWAH!!!

KITA PERLU UCAPKAN TERIMA KASIH PADA DS NAJIB DAN KERAJAAN BN YANG TERUS MENERUS MEMBELA KITA RAKYAT MALAYSIA. MARI KITA TOLAK PAKATAN RAKYAT YANG HANYA MENGHANCURKAN RAKYAT!!!!!!! HIDUP DS NAJIB DAN KERAJAAN BN!

1 comment:

 1. Salam Perjuangan,

  SYABAS atas pengendalian blog Tuan yang mantap.

  Saya tlh linkkan blog Tuan. Harap Tuan dapat turut linkkan blog saya

  Melayu CinDia
  Blogger Gelombang Rakyat

  http://gelombang-rakyat.blogspot.com/

  ReplyDelete