Followers

Monday, November 29, 2010

BAU BUSUK SIAPA PUNYA?

KEBUSUKKAN ANWAR TETAP DICIUM PENYOKONGNYA.
SANGGUP MENCIUM BUSUK ANWAR INI. 

PAKATAN HARAM NAK MENIMBUS BANGKAI GAJAH YANG BUSUK! BUSUKNYA BANGKAI NI DAH BERBAU SATU MALAYSIA TAPI PAKATAN HARAM DENGAN MUKA YANG BERKUSTA TETAP MAHU MENERUSKAN AGENDA MEMBURUKKAN KERAJAAN DI BAWAH PIMPINAN DS NAJIB TUN RAZAK.

SUDAHLAH HARAM, PERANGAI YANG HODOH, PAKAIAN COMPANG CAMPING, RUMAH SENDIRI PENUH DENGAN MAKSIAT DAN PENGURUSAN TANAH SENDIRI PUN TIDAK BETUL CUBA PULA MENDABIK DADA DENGAN ANGKUHNYA BAHAWA MEREKALAH YANG TERBAIK. PAKATAN HARAM INI TELAH BERJANJI WALAU APA PUN YANG BERLAKU MEREKA MESTI BERPEGANG PADA KATA-KATA INI IAITU UMNO PENUH RASUAH DAN PENYELEWENGAN! UMNO YANG MEMBUATKAN RAKYAT MENDERITA! UMNO ITU JAHAT! UMNO ITU PENCURI!

WALAU BAJU TELAH TERKOYAK, WALAU MULUT SUDAH BERNANAH BERBAU BUSUK DAN HAPRAK YANG PENUH KUDIS DEK KERANA FITNAH YANG SERING DILAFAZKAN, MEREKA TETAP JUGA MENEGAKKAN BENANG BASAH! SEMUA RAKYAT TAHU HATTA PENGIKUT MEREKA SENDIRI YANG SUDAH SEMAKIN LEMAS DENGAN BAU BACIN DAN HARING PAKATAN HARAM NAMUN KERANA SAYANG MASIH SANGGUP MENGHIDUNYA JUA.

WAHAI PENYOKONG PAKATAN HARAM YANG SUDAH KELEMASAN DEK PERANGAI YANG BURUK DAN BAU YANG BUSUK PEMIMPINNYA, KEMBALI LAH KAMU KEPADA TEMPAT KAMU YANG SELAMA INI KAMU BERNAUNG!

BERPAUTLAH PADA DAHAN YANG KUKUH! BERTEDUHLAH DI BAWAH POKOK YANG RIMBUN YANG SELAMA INI TELAH BERKHIDMAT UNTUK KAMU! YANG SELAMA INI TELAH MENYEDIAKAN PELBAGAI KEMUDAHAN UNTUK KAMU! JANGAN KAMU TERMAKAN HASUTAN PEMIMPIN PAKATAN HARAM YANG SEMAKIN NAZAK ITU KERANA KAMU AKAN LEMAS DALAM BAU YANG BUSUK, KAMU AKAN LEMAS DALAM LAUTAN RACUN KATA MANISNYA. KAMU AKAN MATI DALAM KEADAAN CELIK KERANA PERCAYA KEPADA SIPENDUSTA DAN SIDAJAL BERMATA SATU!

RAKYAT DAH TAK LARAT DENGAR LETUPAN BUSUNG PAKATAN RAKYAT YANG SEMAKIN HARI SEMAKIN MELETUP MEMBAKAR JIWA JAHAT MEREKA SENDIRI! SELAMATKAN DIRI KITA DAN BERLINDUNGLAH DI BAWAH TALI UKHUWAH DAN PERPADUAN 1 MALAYSIA! SEMOGA ALLAH BERSAMA KITA DIPIHAK YANG BENAR!

No comments:

Post a Comment