Followers

Wednesday, December 1, 2010

ANWAR TAK PERNAH KATA NAK LANTIK LIM KIT SIANG....

DALAM AKHBAR HARIAN SINAR HARI NI GAMBAR BESAR HADI AWANG TERPAMPANG BERITAHU PADA SELURUH MALAYSIA BAHAWA TIDAK ADA KEPUTUSAN YANG DIAMBIL SECARA BERSAMA PAKATAN PEMBANGKANG UNTUK MELANTIK LIM KIT SIANG MENJADI TIMBALAN PERDANA MENTERI JIKA MEREKA BERJAYA MENAWAN PUTRAJAYA NANTI. KATANYA LAGI APA YANG ANWAR KATAKAN ITU HANYALAH PENDAPAT PERIBADINYA SAHAJA. 


TU LAH AKU DAH KATA ORANG PAS NI MACAM HADI AWANG NI BODOH-BODOH ALANG! CERDIK TAK BOLEH DIIKUT, BODOH TAK BOLEH DIAJAR. DIA TAK FAHAM-FAHAM LAGI KE APA PAKATAN SYAITAN YANG DIBINA ANTARA PKR DAN DAP? HADI AWANG SENDIRI YANG KATA ITU SEMUA PENDAPAT ANWAR. LEPAS TU PERENGGAN LAIN LAK KATA ANWAR TAK KATA MACAM TU! ADUH! JANGAN LAH PERCAYA DENGAN ORANG MUNAFIK MACAM ANWAR TU! KERANA TERLALU MENGIKUT KEHENDAK ANWAR DAN KERANA TERLALU NAK MENJAGA HATI KIT SIANG DAN ANAKNYA GUAN ENG, MAKA PAS TERPAKSA MEMBAYARNYA DENGAN MENGGADAIKAN PRINSIP ISLAM YANG DIPEGANG SELAMA NI. 


KALAU HADI AWANG DAN PENGIKUT PAS TAK FAHAM, BIAR AKU TERANGKAN APA MAKNANYA KENYATAAN ANWAR IBRAHIM NI! ANWAR MEMANG KATA DIA AKAN MELANTIK KIT SIANG UNTUK JADI TIMBALAN PERDANA MENTERI JIKA DIA BERKUASA KELAK. KERANA GILA KUASA JUGA DIA SANGGUP MENOLAK KETUANAN MELAYU! DALAM HAL NI YANG TIDAK TAHU DALAM PAKATAN SYAITAN NI ADALAH PAS SAJA. ITU SEBAB HADI AWANG KATA TIDAK ADA DINYATAKAN DALAM PAKATAN PEMBANGKANG MENGENAI TIMBALAN PERDANA MENTERI NI. ITU SEBAB HADI AWANG KATA ITU ADALAH PENDAPAT PERIBADI NUAR DAN PALING KESIAN SEKALI, KERANA TIDAK MAMPU UNTUK MENERIMA KENYATAAN PAKATAN SYAITAN INI, MAKA HADI AWANG DENGAN SELAMBANYA PULA MENGATAKAN ANWAR TAK KATA PERKARA TU. 
 INILAH WAJAH ORANG YANG BAKAL MENJADI TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA BILA PAKATAN HARAM BERJAYA MENAWAN PUTRAJAYA KELAK!


TAK KE KESIAN SI HADI DAN ORANG PAS YANG DIPERBODOHKAN OLEH NUAR SI PENGKHIANAT BANGSA TU DENGAN KIT SIANG DAN GEROMBOLAN TENTERA DAP! KALAU AKU YANG RAKYAT BIASA NI PUN BOLEH TAHU RENTAK SI NUAR TU YANG TERANG-TERANG NAK MELETAKKAN DAP SEBAGAI PEMIMPIN TERTINGGI NEGARA, TAKKAN LAH PAS YANG MEMANG DAH BERJANJI SETIA DENGAN PAKATAN HARAM NI TAK BOLEH BACA KELAKUAN ANWAR DAN KIT SIANG TU? 


 PUTAQ LE NUAR OI...HANG KELENTONG JE LAH HADI AWANG TU!!!

TU LAH JANGAN TAKSUB SANGAT MEMUJI ORANG! APA YANG ANWAR KATAKAN ITU TELAH MEMBUATKAN KAMI RAKYAT MALAYSIA SEMAKIN NAMPAK BETAPA JAHATNYA ANWAR IBRAHIM YANG SANGGUP MENGGADAI BANGSA DAN AGAMANYA KERANA INGIN BERKUASA! HANYA PAS JE YANG BUTA!

1 comment: